Oppsiktsvekkende Ideer Til Ditt Neste Oppussingsprosjekt

Hjemmeoppussing er en flott hobby. Tross alt bygger det nyttige ferdigheter, skaper en følelse av empowerment, og selvfølgelig forbedrer det hjemmets funksjon og utseende. Det er mange måter å gjøre det på, noen rette og andre feil. Ta en titt på disse tipsene, slik at tiden du bruker på oppussingsprosjekter, blir brukt god tid.

Det er lurt å trimme grener som henger over taket ditt. I storm kan de bryte av, falle og spire taket ditt. I en snøstorm vil de dumpe lasten av snø, som kan akkumuleres som is. Også fallende blader fra disse grenene kan samle seg og forårsake fuktighet på taket og tette takrennene.

Sett i en hage. Det kan være et overdådig barnehage utenfor, eller et enkelt vindu på kjøkkenet for å dyrke urtene dine. Tillegget av levende planter og appellen de bringer til ditt hjem er uovertruffen. Hvis du ikke har mye av en grønn tommel, må du plante sterke planter som trenger lite oppmerksomhet, og legge til et tidsbestemt drypp- eller sprinklersystem for enkel vanning.

En enkel måte å forbedre badet ditt på er å male det på nytt. Bruk alltid en satin / eggeskall eller halvblank maling, da dette er mer motstandsdyktig mot mold enn en flat maling, og kan også tørkes ned lettere. Når du velger en farge, ta hensyn til størrelsen på badet. Hvis den er veldig liten, velger du en lys farge. Hvis taket har lav eller gjennomsnittlig høyde, bør du vurdere å male det i en nyanse lysere enn veggene. Dette vil skape en illusjon om at taket er høyere.

Ha et stort oppslagstavle på kjøkkenet eller stuen, hvor du kan skrive påminnelser om ting du trenger å gjøre eller regninger du må betale. Nødtelefonnumre, kontakter, brosjyrer, postkort og notater til deg selv, ser bedre ut på et oppslagstavle og vil ikke rote kjøleskapet eller andre apparater.

Når du ønsker å installere eller bytte ut lysbrytere, må du bruke litt ekstra penger på å utstyre hvert roms primærlys med en dimmerbryter. Ikke bare vil du selv glede deg over den økte fleksibiliteten som tilbys av gode dimmere, utgiftene vil lønne seg når det gjelder litt merverdi hvis du noen gang selger huset ditt.

Hvis du trenger mer plass eller ønsker en endring, bør du vurdere et renoveringsprosjekt. Renovering lar deg lage hjemmet du virkelig vil ha, i stedet for bare å kjøpe et hjem som passer til en annen persons design. I tillegg er en boligrenovering økonomisk mye mindre enn et nytt boligkjøp.

For å gi badene dine en ansiktsløftning, prøv å glasere alle de keramiske overflatene. Det kan virkelig få det til å se helt nytt ut! Det vil koste mindre å glasere et bad enn å erstatte gulv og inventar i det. Dette er en fantastisk måte å øke skjønnheten så vel som verdien av huset ditt billig.

Følg tipsene ovenfor, og investeringene du gjør i forbedringer i hjemmet vil være kloke utgifter av både energien din og ressursene som trengs for å fullføre et prosjekt. Fra det minste prosjektet til det mest komplekse kan forbedring av hjemmet være givende og verdt på mange måter – så lenge du tar hensyn til tips som disse.

Looking To Repair Your Home?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *